Esports

fifa
Aanmeldformulier(162.77 KB)

Vanaf het nieuwe seizoen 2019-2020 starten wij met een nieuw lidmaatschap: een unieke combinatie van e-sports en voetbal. Twee keer per week bouwen we de kantine om tot een e-sports accommodatie, waar op verschillende consoles tegen elkaar gespeeld kan worden. Het gamen wordt altijd gecombineerd met voetballen.

Lidmaatschap combineren
Wij hanteren standaard de combinatie van e-sports en het lidmaatschap voor trainend lid. Trainend lid houdt in dat er op trainingsdagen lekker gevoetbald wordt op het veld, waarbij we onderling partijtjes spelen. Uiteraard is het ook mogelijk om jouw e-sports lidmaatschap te combineren met een ander huidig lidmaatschap van SEC, dit kun je aangeven op het inschrijfformulier. Op deze manier kun je zelf het lidmaatschap kiezen dat bij jou past.

Speeltijden
De dagen dat je kunt voetballen en gamen zijn op dinsdag en donderdag. Hoe laat je gaat voetballen op het veld hangt af van het lidmaatschap dat je kiest en wat je trainingstijden zijn. De tijd dat je komt gamen in de e-sports accommodatie bepaal je zelf. Dit kan dus zowel voor als na het voetballen, maar net wat jij zelf wilt. De e-sports accommodatie is dinsdag en donderdag open van 19.00 – 22.30 uur. Wil je een vriend of vriendin meenemen? Dat is uiteraard geen probleem! Hierbij geldt wel dat iemand maar een beperkt aantal keer gratis mee kan doen.

De e-sports accommodatie
In de e-sports accommodatie komen Xbox One X spelconsoles te staan, de meest krachtige spelconsole van dit moment. Hierop kun je de games spelen die jij wilt, er is namelijk voldoende keuze. Uiteraard kan FIFA 19 hierin niet ontbreken! Voor de ultieme game beleving, gamen wij op prachtige 4K televisies voor een haarscherp beeldkwaliteit. Ook is er een beamer aanwezig, zodat er op groot scherm gegamed kan worden! Om het helemaal af te maken komt er in de accommodatie een Playseat race simulator te staan. Hoe gaaf zou het zijn om te racen alsof je zelf in een Formule 1 auto zit? Probeer het met onze Playseat! Met de Playseat inclusief professioneel stuur en pedalen is het net alsof je echt in een race auto zit! Zet jij de snelste tijd neer?

FIFA eCompetitie
We voetballen bij SEC om het plezier, maar natuurlijk ook altijd om te winnen. Dat geldt net zo bij e- sports. Daarom zorgen wij voor een extra spelelement met het organiseren van een FIFA eCompetitie. Deze competitie duurt het hele seizoen, waarbij er iedere maand opnieuw wordt gestreden om de SEC FIFA Koning van de Maand. Iedere maand beginnen we dus weer opnieuw, zodat nieuwe leden vanaf de eerstvolgende maand ook kunnen aansluiten aan de competitie. We spelen volgens de officiële FIFA regels, die zijn bepaald door EA. Aan het eind van de maand kijken we wie er bovenaan is geëindigd en zich de SEC FIFA Koning van de Maand mag noemen. Aan het eind van het seizoen spelen alle maandwinnaars een onderling toernooi, waarin wordt gestreden om de SEC FIFA Koning van het Jaar.

Contributie tarieven
Zoals aangegeven is het e-sports lidmaatschap alleen mogelijk in combinatie met een huidig voetbal lidmaatschap. De tarieven voor een voetbal lidmaatschap zijn te vinden op vvsec.nl/lid-worden. Om het voetbal lidmaatschap aan te vullen met een e-sports lidmaatschap, hanteren wij de volgende tarieven:

Senioren e-sports (>19 jaar)€120
Senioren e-sports + FIFA eCompetitie€180
Junioren e-sports (<19 jaar)€100
Junioren e-sports + FIFA eCompetitie€160

Inschrijven
Is ons combi-lidmaatschap voor e-sports en voetbal echt iets voor jou? Schrijf je dan in door het inschrijfformulier in te vullen en te mailen naar ledenadministratieatvvsec.nl of af te geven bij ons in de kantine.

Weet je niet zeker of ons combi-lidmaatschap iets voor jou is? Kom dan gerust een keer uitproberen of je het iets vindt. Stuur ons een mail naar esportsatvvsec.nl waarin je aangeeft dat je het lidmaatschap een keer wilt komen uitproberen, dan nodigen wij je graag uit voor een proefdag.

sec esports logo